Expresná expedícia do 24 hodín: Rýchlosť a spoľahlivosť na prvom mieste

Rýchla expedícia a spoľahlivá doprava

Vieme, že keď si niečo objednáte, chcete to mať čo najskôr a v poriadku doma. Preto sme sa zaviazali k rýchlej expedícii a spoľahlivej doprave.

 

Expedícia do 24 hodín

Náš sľub je jednoduchý: Expedujeme do 24 hodín od zaplatenia objednávky. To znamená, že akonáhle obdržíme platbu v plnej výške, Váš tovar bude pripravený na cestu k Vám najneskôr do jedného pracovného dňa. Táto podmienka platí len pre produkty, ktoré máme na sklade v našom e-shope. Ak ide o produkty na objednávku, ohľadom termínu expedície Vás budeme kontaktovať čo najskôr.

Priama expedícia z veľkoskladu

Samotná logistika tovaru je samostatnou kapitolou a zaistiť ju na tej najvyššej úrovni nie je vôbec jednoduchá vec. Pre urýchlenie dodávok a minimalizáciu rizika poškodenia pri manipulácii expedujeme väčšinu našich produktov priamo z veľkého expedičného centra dodávateľa.

Táto stratégia nám umožňuje:

  • Skrátiť čas dodania
  • Znížiť riziko poškodenia tovaru pri zbytočnej manipulácii
  • Udržiavať nižšie ceny vďaka efektívnejšej logistike

 

Široké možnosti doručenia

Spolupracujeme s renomovanými prepravnými spoločnosťami, aby sme zabezpečili bezpečné a rýchle doručenie Vášho tovaru. V našom výbere nájdete množstvo krajín, do ktorých naše produkty bežne doručujeme.

Aj napriek tomu ste nenašli svoj štát v zozname? Žiadny problém! Stačí nás kontaktovať a my pre Vás vypracujeme individuálnu ponuku dopravy produktu presne tam, kam potrebujete. Naším cieľom je uspokojiť potreby každého zákazníka, bez ohľadu na to, kde sa nachádza.

 

Spôsoby platby

Aby sme vám uľahčili proces nákupu, ponúkame rôzne spôsoby platby:

  • Platba kartou online
  • Bankový prevod
  • Apple Pay, Google Pay
  • Dobierka (v niektorých krajinách)

Všetky tieto platby sú samozrejme bez poplatku.

 

Sledovanie zásielky

Po expedícii vášho tovaru vám zašleme sledovacie číslo, pomocou ktorého môžete v reálnom čase sledovať pohyb vašej zásielky.

Poistenie zásielky

Pre vašu úplnú spokojnosť a istotu sú všetky naše zásielky poistené proti strate alebo poškodeniu počas prepravy.

Ekologický prístup

Snažíme sa minimalizovať náš dopad na životné prostredie. Preto používame recyklovateľné obalové materiály a optimalizujeme naše prepravné trasy pre zníženie uhlíkovej stopy.

 

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom dopravy alebo platby nás neváhajte kontaktovať. Náš zákaznícky servis je tu pre Vás, aby zabezpečil, že Váš nákup bude hladký a bezproblémový od začiatku až do konca, tak ako sme popísali vyššie. Napriek tomu, ak ste si v doručovacom procese všimli akékoľvek maličkosti, ktoré by sa Vám nepáčili, budeme veľmi radi, keď nám napíšete alebo zavoláte. Spätná väzba je pre nás tým najdôležitejším prvkom pre neustále zlepšovanie.

 

Máte nejaké otázky? Zodpovieme ich. Prosím, pozorne vyplňte kontaktné údaje.

Nevypĺňajte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz